Bedste gasgrill til altanen

Denne artikel er senest opdateret den 16/03/2022 af admin

Der er ikke noget bedre end at sidde på altanen med en grill og lave lækker mad og hygge sig. Hvis du er i tvivl om hvilken gasgrill, der er tog til altanen, så kan du både finde den bedste gasgrill til altan, en el grill til altan og en lille gasgrill til altan blandt de produkter vi anbefaler her.
Nedenfor har vi samlet information omkring syv grill til altanen, som vi mener er gode bud på et gasgrill til altan. Så hvis du vil finde den bedste gasgrill til altanen, så er du landet det helt rigtige sted.

Når du skal vælge den rette grill, bør du tænke over:

• Størrelse
• Funktionalitet
• Type
• Indretning
• Design

Syv bud på gasgrill til altanen

Weber Q 1200 Gasgrill – Smart og praktisk gasgrill

Denne gasgrill til altanen fra Weber er virkelig praktisk og smart. Den kan transporteres rundt og dens lille størrelse gør, at den er let at få plads til på altanen. Samtidig har gasgrillen to sideborde, der kan foldes op og ned, og dermed give dig bedre plads når du tilbereder maden.

Netop fordi den kan transporteres let omkring, kan man bruge denne gasgrill mange steder. Den er god som gasgrill på altanen, men den kan også tages med i haven, i parken eller hvis du skal besøge nogle, der ikke selv har en gasgrill til rådighed. Det er en virkelig praktisk gasgrill til altan med mere.

Mulighederne med en Weber Q1200 Gasgrill er mange, og du får derfor mulighed for at lave lækker grillmad uanset hvor du bor. Hvad er bedre end at kunne gå ud på sin altan og grille en lækker bøf eller nogle grøntsager? Det kan du nemt og bekvemt med en gasgrill til altan fra det populære brand Weber.

Denne gasgrill til altan har elektronisk tænding og termometer, som gør det let at overvåge temperaturen indeni grillen. Både låget og karet på denne gasgrill er i støbt aluminium, og derfor er den ikke særlig tung. Grillen har en effekt på 2,49 kW, og den fylder ikke mere end 103 x 59 x 48 centimeter, så den kan placeres på de fleste altaner. Denne Weber go anywhere gasgrill er uden tvivl et godt valg.

Morsø Forno Piccolo Gasgrill – lille, praktisk og flot

Ønsker du en gasgrill til altanen, som er pæn at have stående? En Morsø Forno Piccolo gasgrill er et godt bud. Den smarte lille gasgrill, som egner sig til at have stående på storbyens altan, er praktisk og flot. Den rummer det hele, lige fra praktiske funktioner til solide materialer og smukke detaljer.

• Kommer med 5 års garanti
• Har stegetermometer og skorsten
• Flot design

Denne gasgrill fra Morsø har et minimalistisk design og et greb, der fuldender frontens form, både i forhold til design og funktionalitet. Grillen står på et stabilt fundament med fire ben, hvor der er diskret plads til betjening og gastilslutning.

Maden, som bliver tilberedt på denne gasgrill til altan, har alle muligheder for at blive perfekt. Det integrerede termometer, gør det muligt at overtåge temperaturen, mens det høje kuppellåg giver plads til, at der kan være en steg på denne grill, på trods af dens lille størrelse. Grillpladen er lavet i støbejern, der er glaseret med emalje, som gør, at denne gasgrill til altan er let at rengøre.

Sidst men ikke mindst, så er denne grill til altanen, superlet at bruge. Den har et brugervenligt antændingssystem med el, og den leveres klar til brug med slange, så du blot skal tilslutte gasflasken for at kunne gå i gang. Denne gasgrill fra Morsø vejer 12 kg og har en størrelse på 46 centimer i bredden, 49,2 centimeter i dybden og en højde på 39,5 centimeter. Den er altså kompakt og let at have stående.

Outdoorchef 420 G minichef gasgrill

Her kommer endnu et bud på en smart og kompakt gasgrill, som let kan placeres på altanen uden at fylde for meget. Denne gasgrill er en god kombination mellem kuglegrillens egenskaber og gasgrillens hurtighed og varmestyring til perfektion. Denne grill egner sig til mere end bare at grill kød, for du kan ligeledes bruge dens gode egenskaber til bagning og stegning af forskellige ting.

Fordi den er så kompakt, kan den stå de fleste steder, ligesom du let kan tage den med på tur. Det betyder, at denne gasgrill er oplagt hvis du gerne vil kunne tage din gasgrill med på weekendtur eller i sommerhus. Denne gasgrill er oplagt til:

• At have stående på sin altan
• At have med på tur
• At have med i sommerhus
• At have stående, så man kan tage den frem ved lejlighed
• Til det mindre hjem
• Til at tage med på camping eller telttur

Outdoorchef 420 G minichef er en super funktionel gasgrill, som har mange fordele. Den har integreret termometer, nem optænding med piezzotænding, aftagelige sidehylder i begge sider og meget mere.

En anden fordel ved denne lille gasgrill til altanen er, at den er let at rengøre. Både kuglen, risten, ringbrænderen og tragten er emaljeret, således at skidt og snavs let kan rengøres efterfølgende. Denne gasgrill har desuden en fedt bakke, der kan trækkes ud, så man nem at komme af med resterne fra en grillaften.

Gasgrillen er lavet i robuste materialer, og netop derfor er den ideel at tage med på tur. Den kan nemlig tåle at blive brugt og flyttet, og så kan sidehylderne tages af, således, at den fylder mindre i bilen bagagerum. Sidst men ikke mindst, så er denne gasgrill fra Outdoorchef super effektiv. På bare to minutter kan den opvarmes til 200 grader, og er dermed klar til at stege, grille og bage, præcis det du har lyst til. Varmefordelingen i den kugleformede gasgrill er perfekt, og ved hjælp af det integrerede stegetermometer, kan man altid holde godt øje med temperaturen og sikre perfekt tilberedning. Det medvirker til, at maden hverken får for meget eller for lidt.

Napoleon TravelQ PRO285 Gasgrill – med to brændere

De fleste små kompakte gasgrill til altan har kun en brænder, men med gasgrillen fra Napoloen får man en kompakt gasgrill med hele to brændere. Denne gasgrill kan desuden klappes sammen, så den fylder mindre og derfor er let at tage med.

Napoloen gasgrillen tilbyder flere funktioner, blandt andet på grund af dens to brændere, som begge er fremstillet i rustfrit stål. Ved denne gasgrill kan man anvende både indirekte og direkte varme, og jetfire tændingssystemet gør den let og sikkert at tænde de to brændere enkeltvis med blot et enkelt drej på tænderen.

Tændingssystemet er placeret således, at det ikke er udsat for fedt og madrester, som ellers let kan påvirke antændingen af en grill. Denne smarte grill har et integreret termometer som sikrer perfekte resultater på din grillmad. Wave grillristene er kendetegnet for Napoleon-grillen, og de er støbt i støbejern. Det giver en optimal tilberedning af mad og en perfekt grilloplevelse med den helt rigtig stegeskorpe.

Det er ikke kun funktionelt, at denne gasgrill til altan tager sig godt ud. Dens design er smart og tidsløst, og kan passe ind de fleste steder. Låget er sortlakeret og støbt aluminium, og så kan grillen låsen, hvilket er praktisk når grillen tages med. På den måde falder låget ikke op, når man rykker rundt på den. Grillen er desuden udstyret med redskabsholdere, som gør det let at have grilltilbehøret lige ved hånden, når du griller på altanen eller andre steder.

Weber Q1400 el grill

Er du træt af at bruge kul eller have en gasflaske stående, eller måske fylder gasflasken for meget på din altan. Så kan en el grill fra Weber være et godt alternativ. Her får du nemlig en smart, kompakt og funktionel grill, som du kan benytte uden kuld og gas.

• Flot stilrent design
• Funktion
• Kan bruges uden kuld og gas
• Let at transportere rundt
• Trinløs temperaturregulering

Selvom dette er en el grill til altanen eller andre steder, hvor pladsen er trang, så har den stadig de samme gode egenskaber som de fleste gasgrill har. Weber Q1400 er velegnet til at grille med direkte varme, og varmeregulering er trinløs, så du kan indstille temperaturen helt præcist. Det er nemt at regulerer temperaturen og det sikrer, at du kan tilberede maden helt optimalt.

Denne elgrill er også særlig smart, da du udelukkende behøver at transportere grillen, i stedet for både grill og gasflaske. Det er særligt smart, hvis du ofte gerne vil have din grill med på tur. Det kan være, at grillen fra altanen skal med i sommerhus eller på telttur. Det kan du let med en elgrill fra Weber.

En anden ting, der er smart ved elgrillen fra Weber, er at du ikke skal bekymre dig omkring, at den løber tør for brændstof og varme. Fordi det er strøm den bruger, er der uanede mulighed for at tilberede mad over længere tid uden bekymring omkring, at gassen slipper op eller kuldet brænder ud.

Elgrillen fra Weber passer ind på de fleste altaner, og er let at installere. Den kommer i et superpænt design, som er tidløst og lige til. Det betyder også, at denne grill kan passe ind i de fleste stilarter, netop fordi, den designmæssigt ikke gør det store væsen ud af sig. Den har en pæn mørkegrå farve, som på mange måder virker mindre dominerende, end hvis den var helt sort. Gasgrillen er udformet smart, og har en opsamlingsbakke og en engangs drypbakke, som hjælper dig med at holde grillen ren. Både bund og låg er laget af aluminium, som er let at varmeregulere. Det sikrer dig en hurtig opvarmning og tilsvarende hurtig afkøling af grillen.

Eva Solo Box Gasgrill

Hold da op, vil du gerne have en smuk og stilfuld grill? Så skal du se med her. Denne smukke gasgrill fra Eva Solo tager sig virkelig flot ud, og samtidig giver den dig alt det, du har behov for i en gasgrill til altanen. En gasgrill er altid en god løsning for dig, der gerne vil have en grill, der er nem at bruge og som samtidig kan tilberede mad af høj kvalitet på en sikker måde. Netop det lever gasgrillen fra Eva Solo til fulde op til.

• Grillen har stor stegeflade
• Betræk kan tilkøbes
• Flot design
• Perfekt til altaner og små terrasser

Denne gasgrill er blandt de mest kompakte på markedet, og derfor er det en grill til de fleste altaner eller andre steder, hvor en lille gasgrill er et must. Det gode ved denne gasgrill er, at man ikke skal bekymre sig om, at størrelsen er en hindring for tilberedning af god mad. Eva Solo Box gasgrill giver dig mulighed for at udfolde dine kulinariske evner og give dig madoplevelser i særklasse.

Grillen har en stor overflade med rist og to brændere, som betjenes manuelt og giver mulighed for at bruge både indirekte og direkte varme. Låget på denne gasgrill er højt, og giver dig god plads til de større udskæringer eller for eksempel en hel kylling. Denne gasgrill fra Eva Solo er desuden let at flytte på. Når den ikke er i brug, tager du blot fat i de sidehåndtag, de har og flytter den derhen hvor du ønsker.

En af de ting, der særligt får denne gasgrill til at skille sig ud, er dens design. Dette er en gasgrill der vil stå smukt på de fleste altaner. Den er fremstillet i pulverlakeret stål, og med ben, håndtag og rist i rustfrit stål. Dens udformning er både funktionel og flot, og så er den unik. Denne gasgriller skiller sig ud fra de klassiske gasgrill, og kan give lidt kant til indretningen på enhver altan.

Weber Go-Anywhere Gasgrill

Den sidste gasgrill vi gerne vil præsentere i denne omgang, er den smarte Weber Go-Anywhere gasgrill. Denne gasgrill er udformet og designet til at tage med på farten. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan have denne gasgrill på altanen, men den er bare helt ideel at transportere.

• God garantiordning
• Nem at have med
• Stort grillareal på trods af størrelsen

Alt ved denne gasgrill er gennemtænkt, så den er let at have med. Den har en praktisk størrelse og et format, der gør, at den er let og smart at have med sig på tur. Samtidig er denne gasgrill meget effektiv og opvarmes hurtigt.

Denne gasgrill leverer et udsøgt måltid på en let både, hver gang og uanset hvor du befinder dig, mens du griller. Denne gasgrill er desuden udstyret med et håndtag, som gør, at gasgrillen er nem at bære rundt på. Derfor kan du også tage grillen med overalt, ligesom du let kan løfte den ud på altanen, hvis du gerne vil lave mad, når du er hjemme. Håndtagene fås med et varmeskjold, som sikrer, at du ikke brænder dig.

Denne gasgrill fra Weber har på nogle måder et sødt design, men samtidig er den stilren. Den ligner en ægte grill, som er god at have med på tur.

Hvis vi kort skal opsummere, hvad denne grill kan, så kan det siges med få ord. Den er smart, praktisk, effektiv og let at have med. En ting, der også er værd at nævne er, at Weber har en lang garanti på netop denne grill. Låg og balje har hele 10 års garanti, mens håndtagene har 5 år. Resten af gasgrill har 2 år.

Nu har vi præsenteret dig for syv smarte gasgrill, som du let kan have på altanen, eller tage med på farten. Hver især har sine egne fordele, og når du skal vælge hvilken, der passer dig, kan du tænke både over pris, design og egenskaber. Hvis du primært skal have den på altanen, er en af de små stationære gasgrill, nok det rette valgt. Skal du derimod have den med på farten, så vælg Weber Go-Anywhere gasgrillen eller el grillen, som begge er små og kompakte at have med på tur. Uanset hvad, så tror vi på, at du vil blive glad for en af vores syv udvalgte gasgrill, som alle er af høj kvalitet og i et flot design. God fornøjelse med at grille lækker mad til dig selv og dine gæster.

Skriv en kommentar