Stor test af de bedste stegepande

Husholdning Køkkenudstyr
STEGEPANDE

Mangler du den bedste stegepande til dit køkken, så læse med her, så vi giver dig det store overblik. Vi vil præsentere dig for nogle af de bedste pander som er blevet omtalt af eksperter i forskellige test. Hele vores guide starter med en gennemgang af, hvad disse produkter fungere, og vi vil også gennemgå hvad eksperterne har sagt om de forskellige stegepander.

Men inden du køber den første og bedste stegepande, skal du tænke over følgende punkter. Så vil du bedre kunne vurdere hvilken type, der passer bedst til dit køkken.

Denne artikel giver dig det helt store overblik over, hvor du kan finde den bedste stegepande på markedet. Vores stegepande test artikel er bygget op således, at du bliver guidet igennem de 8 bedste modeller, som er fremhævet af eksperterne i diverse tests. Vi starter med at gennemgå, hvad produkterne kan, og hvordan de fungerer, og derefter kommer vi ind på, hvad eksperterne helt konkret har skrevet. Før du beslutter dig for, hvilen stegepande du gerne vil have, bør du overveje nedenstående punkter. Disse vil give dig et bedre grundlag for at bedømme hvilken variant, der vil blive din bedste stegepande:

Størrelse: Den bedste stegepande er ikke nødvendigvis stor. Overvej hvad du har brug for, for størrelsen varierer noget. De små varianter varmer hurtigt op og er lette at håndtere, men kan ikke rumme så meget. De større er tungere, men har en højere kapacitet.

Materiale: Se efter hvad modellen er fremstillet af. Materialet kan både påvirke kokkereringen, udseendet og håndteringen.

Features: Typisk har stegepander ikke mange features eller funktioner, men især non stick er en fordel. En non stick-belægning betyder, at maden ikke sætter sig fast så let, og at rengøringen bliver lettere.

Rengøring: Vælg gerne en stegepande, der tåler maskinopvask. Så slipper man for manuel rengøring. En variant med non stick vil også lette arbejdet. Vær dog opmærksom på at maskinopvask ikke er godt for kvaliteten i længden.

Pris: Prisen svinger meget fra model til model. Beslut dig for dit budget og vælg en, der ligger inden for dette område. Ifølge eksperterne er den dyreste ikke nødvendigvis den bedste: Du kan med fordel her læse en stegepande test eller flere – der findes links til alle undersøgelser nederst i denne artikel.

Varmekilder: Se også efter hvilke typer af komfurer, din udvalgte stegepande er kompatibel med – mange kan både anvendes til el, gas og induktion.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne – vi samler blot resultaterne af uvildige tests, som danner grundlaget for denne stegepande test.

Indhold [Vis]
Stegepande guide – Se de bedste stegepander

Nedenfor har vi listet en række stegepander, som alle har fået gode anmeldelser, enten fra brugerne eller i ekspert tests. Vi kommer i testen blandt andet ind på non-stick, wok pander, budget, materiale og forbrugernes valg.
ONYX Stegepande
✅ Med non stick og patenteret teknologi

ONYX Stegepande – med non stick og patenteret teknologi
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
[Onyx Cookware DK] 499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr.
Læs mere
.
ONYX Stegepande hører til de absolutte favoritter blandt forbrugerne og høster rigtig flotte kommentarer. Modellen er godt nok ikke blevet testet af eksperter, men på grund af den høje status blandt forbrugerne har vi vurderet, at den er berettiget til omtale i denne stegepande test artikel. Brugerne har haft lejlighed til at anvende den mange gange over lang tid, og derfor ved de, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt.

Generelt set er de meget imponerede over, hvad den kan, og derfor roser de den i høje vendinger. Yderligere er her tale om en meget moderne stegepande, man ikke kan komme udenom på markedet: Den er nemlig skabt ud fra den mest moderne videnskab og har både non stick-belægning og patenterede teknologier.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Moderne med patenterede teknologier

🔴 Robust non stick-belægning

🔴 Kan også anvendes til induktion og gas

Høj kapacitet og Tri-Ply-teknologi ONYX Stegepande måler 28 centimeter i diameter og er dermed et stort køkkenprodukt med en høj kapacitet – derfor passer den godt til den store husstand, eller hvis man ønsker at tilberede meget mad. Den er særdeles flot og elegant i et stilfuldt design, og så er den udstyret med PFOA-fri non stick-belægning. Denne belægning gør rengøringen lettere, og den er så robust skabt, at man også kan anvende metalredskaber.

Modellen vil passe til alle typer af komfurer, inklusiv både induktion og gas. For en endnu lettere rengøring kan den gøres ren i opvaskemaskinen, og den tåler meget høje temperaturer – helt op til 250 grader. Derfor er den tillige ovnfast. Denne variant er som nævnt skabt med patenterede teknologier, og her er tale om et særligt hybrid-format bestående af 3 lag: et lag af magnetisk rustfrit stål, et lag af rent aluminium og et lag af den føromtalte non stick-belægning. Til sammen kaldes dette Tri-Ply-teknologi med laser-gravering, som giver små toppe og dale i designet. Dette system giver til sammen den bedst mulige tilberedning samt slip-let funktionalitet.

God stegepande, ifølge brugerne ONYX Stegepande har som nævnt ikke været inkluderet i eksperttests, men derimod er den meget populær blandt brugerne. Ejerne af produktet er meget tilfredse med kokkereringsevnerne, og flere kommenterer også den lette rengøring samt det flotte design. Én bruger opsummerer oplevelsen i helt kort form: ”Produkt helt i top. Flot finish”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en meget moderne stegepande med moderne teknologi, non stick og muligheden for at anvende til induktion.

Udvalgte features

🔵 Høj kapacitet

🔵 Non stick-belægning

🔵 Kan anvendes til el, induktion og gas

🔵 Patenteret 3-lags Tri-Ply-teknologi
Greenpan Barcelona Stegepande
✅ Kåret til bedst i test af Tænk i stor stegepande test

Greenpan Barcelona Stegepande – kåret til bedst i test af Tænk i stor stegepande test Greenpan Barcelona Stegepande er blevet testet af det danske forbrugerråd Tænk i en større stegepande test for at finde frem til den bedste stegepande. Her har de dansker eksperter set nærmere på i alt 16 forskellige varianter fra flere mærker. Her er udelukkende tale om typer med non stick.

Det danske forbrugerråd har set nærmere på forskellige faktorer, som ligger til grund for den endelige bedømmelse. Disse inkluderer blandt andet holdbarhed og varmefordeling samt en undersøgelse af, hvor godt non stick-belægningen fungerer. Eksperterne vurderer i denne stegepande test, at Greenpan Barcelona Stegepande klarer sig imponerende godt, og derfor kåres den til bedst i test, svarende til den allerbedste af alle de testede produkter.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

🔴 Keramisk Infinity non stick-belægning

🔴 Kemikaliefri

Sundere madlavning og uden kemi Greenpan Barcelona Stegepande er en flot og stilfuld pande med en diameter på 28 centimeter. Det giver en høj kapacitet og dermed muligheden for at kokkerere meget mad på én gang. Den er skabt af aluminium, men har tillige den unikke keramiske Infinity non stick-belægning. Denne gør, at madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Infinity non stick-belægningen gør yderligere, at man ikke behøver nær så meget fedtstof til stegningen, hvilket resulterer i en sundere madlavning.

Apropos sundhed så er fokus på forbrugerens miljø og helbred, idet produktet er fri for både PFOA, PFAS, cadmium og bly. Dermed udsættes man ikke for nær så mange kemikalier, når man går i køkkenet. Herudover er den skabt til at kunne tåle meget høje temperatur og er derfor ovnfast. Den er kompatibel med både el-, og gaskomfurer samt induktion, men den tåler ikke maskinopvask. Non stick-belægningen gør dog rengøringen væsentlig lettere.

Imponerende testvinder, ifølge eksperterne Greenpan Barcelona Stegepande er som nævnt blevet testet af eksperterne fra det danske forbrugerråd Tænk i en stor stegepande test. Modellen klarer sig utrolig godt, udnævnes til testvinder og slår dermed 15 konkurrenter. Overordnet set gives det flotte testvinder-stempel, idet det vurderes, at den er let og kommer med en utrolig god belægning og holdbarhed. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en testvinder til en god pris, som er fri for kemikalier og giver en sundere madlavning.

Udvalgte features

🔵 Høj kapacitet

🔵 Infinity non stick

🔵 Fri for kemikalier

🔵 Kan anvendes til alle typer af komfurer
Greenpan Barcelona Stegepande 28.0cm
Greenpan Barcelona Stegepande 28.0cm

Coop.dk

449 kr.
Inkl. fragt: 478 kr.
Til butik
KitchenOne.dk
449 kr.
Inkl. fragt: 488 kr.
Til butik
WhiteAway.com
478 kr.
Inkl. fragt: 478 kr.
Til butik
Skousen
478 kr.
Inkl. fragt: 478 kr.
Til butik
CDON DK

519 kr.
Inkl. fragt: 568 kr.
Til butik

i samarbejde med PriceRunner
EVA Trio Stegepande
✅ 73/100 i score af Tænk i stor stegepande test

EVA Trio Stegepande – 73/100 i score af Tænk i stor stegepande test EVA Trio Stegepande har været inkluderet i en stor stegepande test udført af de danske eksperter fra forbrugerrådet Tænk. Tænk har i alt testet 16 forskellige modeller med non stick-belægning for at finde frem til den bedste stegepande. For netop at finde frem til dette er alle produkterne blevet vurderet ud fra især 3 aspekter: varmefordeling, holdbarhed og kvalitet af non stick-belægningen.

Via disse undersøgelser kommer de danske eksperter frem til den konklusion, at EVA Trio Stegepande præsterer rigtig godt – den scorer nemlig 73 ud af 100 point, hvilket er rigtig højt. Faktisk så højt at det er nok til at sikre den en tredjeplads i den samlede test.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

🔴 Prisvenligt valg

🔴 Høj slidstyrke med non stick-belægning

Dansk klassiker til god pris EVA Trio Stegepande er en dansk klassiker inden for køkkenudstyr, og denne variant har en høj kapacitet på 28 centimeter. Den er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål, som både gør den rigtig stærk og robust samt giver et virkelig elegant og stilfuldt udtryk i en lys sølvfarve. Prisen er budgetvenlig og lav, og dermed får man rigtig meget for pengene. Bunden er udstyret med en keramisk non stick-belægning, der gør, at mad og madrester ikke så let sætter sig fast eller brænder på. Derudover giver belægningen en lettere opvask og sikrer, at den kan tåle meget høje temperaturer – faktisk helt op til 400 grader.

EVA Trio Stegepande er derfor ovnfast og passer både til komfurer med el, gas og induktion. Som en bonus for rengøringen tåler den tillige opvaskemaskine. Slidstyrken er meget høj, og panden er skabt til at blive brugt hver dag. Den rustfrie fremstilling gør også, at rust ikke bider på og ødelægger udseende og funktionalitet.

Velfungerende topscorer, ifølge eksperterne EVA Trio Stegepande har som nævnt været inkluderet i det danske forbrugerråd Tænks store stegepande test, hvor i alt 16 produkter er blevet bedømt. Eksperterne er meget begejstrede for denne EVA Trio, og derfor modtager den hele 73 ud af 100 point. Det er nok til at sikre en tredjeplads i hele testen. Den flotte score tildeles blandt andet, fordi det vurderes, at denne er udstyret med en rigtig god non stick-belægning samt har en fin holdbarhed. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en meget slidstærk stegepande med non stick til en budgetvenlig pris.

Udvalgte features

🔵 Klassisk Eva Trio-design

🔵 Flot i højglanspoleret rustfrit stål

🔵 Budgetvenlig

🔵 Med non stick-belægning
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
[KitchenOne.dk] 0,00 Kr. 39,00 Kr. 338,00 Kr.
Læs mere
ONYX Wok Pande
✅ Populær bestseller blandt brugerne

ONYX Wok Pande – populær bestseller blandt brugerne
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
[Onyx Cookware DK] 699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr.
Læs mere
.
ONYX Wok Pande er ikke blevet testet af eksperterne, men vi har alligevel valgt at tage denne model med i vores stegepande test, idet her er tale om en stegepande, som er meget populær blandt brugerne. Den er sågar blevet en bestseller. Brugerne har haft lejlighed til at teste denne variant over længere tid, og derfor har de et solidt grundlag at dømme ud fra. Der er både blevet set på tilberedningsevner, design, pris, anvendelighed og rengøring, og brugerne er generelt meget imponerede. Dette kommer til udtryk i både et højt salgstal og rigtig flotte brugeranmeldelser.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Bestseller blandt brugerne

🔴 PFOA-fri non stick-belægning, der sikrer lettere opvask

🔴 Høj robusthed, som tåler metalredskaber

Meget robust og kan anvendes til alle typer af komfurer ONYX Wok Pande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en højere stegepande til wok, der ikke er sart og let går i stykker. Den er nemlig designet til at være virkelig robust og holdbar, og det gælder også angående håndteringen under madlavningen: Belægningen er skabt med det unikke PFOA-frie non stick, som betyder, at maden ikke så let hverken brænder på eller sætter sig fast. Ofte kan denne form for belægning let komme til skade, men på denne stegepande er det så stærkt, at selv ikke hårdhændet behandling med metalredskaber kan ødelægge den.

Herudover er produktet kompatibelt med alle typer af komfurer og varme, og det inkluderer også induktion. Panden kan endda tåle at komme i ovnen – helt op til 250 grader. Den har en god og bred størrelse på 30 centimeter, som gør den ideel til at kokkerere selv store portioner. Du kan anvende den til wok, men tillige til at stege øvrige typer af fødevarer. Derudover er det meget let at gøre den ren, for ud over at madrester ikke sætter sig så let fast, så kan den tåle rengøring i opvaskemaskine.

Velfungerende stegepande, ifølge brugerne ONYX Wok Pande er som nævnt ikke blevet testet af eksperterne, men derimod er den en bestseller blandt forbrugerne. Disse er meget begejstrede for panden, og det gælder især, når det kommer til den lette rengøring og den nemme stegning. En bruger opsummerer kort oplevelsen således: ”Super stegepande… Nem at gøre ren”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en robust slip-let stegepande, der også kan anvendes til wok.

Udvalgte features

🔵 Meget holdbar

🔵 PFOA-fri non stick-belægning

🔵 Belægning, der tåler metalredskaber

🔵Let rengøring med slip-let og tåler opvaskemaskine
ONYX Sauterpande
✅ Bedste stegepande til mest for pengene

ONYX Sauterpande – bedste stegepande til mest for pengene
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
[Onyx Cookware DK] 599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr.
Læs mere
.
ONYX Sauterpande vil være et godt valg, hvis man leder efter en stegepande med høje kanter, som tilbyder meget for pengene. Prisen på denne er nemlig forholdsvis lav, hvis man tager al kvaliteten med i betragtning. Herudover får man en stærk sauterpande med mange anvendelsesmuligheder.

ONYX Sauterpande har dog – modsat flere af konkurrenterne – ikke været med i en stegepande test udført af eksperter. På grund af den høje kvalitet og meget moderne teknologier har vi taget den med alligevel, og her er desuden tale om en favorit blandt de brugere, der har købt den og anvender den hver dag. Brugerne er nemlig imponerede over funktionaliteten, som er meget høj, vurderes det.

Derfor skal du købe denne model:

🔴 Du får meget kvalitet for pengene

🔴 Kan anvendes til alle typer af komfurer

🔴 Med den patenterede Tri-Ply-teknologi med non stick

Alsidig og med den patenterede Tri-Ply-teknologi ONYX Sauterpande vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en sauterpande i stedet for en almindelig stegepande. Sauter-varianten har nemlig højere kanter, der gør den anvendelig til både normal stegning og sautering af for eksempel grøntsager. Kapaciteten er høj på 26 centimeter, den kan tåle opvask i maskine, og så er den endda ovnfast – helt op til 250 grader. Den kan anvendes til alle typer af komfurer inklusiv el, induktion og gas, og den er meget robust i et enkelt, men stilfuldt design.

Denne model skal især fremhæves for den patenterede Tri-Ply-teknologi, der består af en laser-gravering og 3 lag i konstruktionen. Her er tale om et ydre lag af magnetisk rustfrit stål, som gør det muligt at anvende den på alle typer af komfurer. Lag 2 består af rent aluminium, som bidrager ved at sikre en jævn varmefordeling, og det tredje lag med non stick-belægning gør, at maden ikke sidder fast eller brænder på. Graveringen kommer til udtryk ved små forhøjninger i designet, som spiller sammen om at give den bedste tilberedning samt en effektiv slip-let.

Stegepande med let rengøring og gode stegeevner, ifølge brugerne ONYX Sauterpande hører som nævnt til blandt brugerfavoritterne, men har ikke været inkluderet i eksperttests. Brugerne er meget imponerede og forklarer, at den scorer rigtig højt hos dem, når det kommer til non stick-belægningen, designet og rengøringen. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker valuta for pengene via en alsidig sauterpande med de mest moderne teknologier.

Hvis du er blevet nysgerrig efter andet køkkenudstyr, som kan øge alsidigheden i køkkenet, så kan du også overveje at læse Forbrugsguidens test af sous vide. Her kan du se de bedste sous vide apparater samt finde viden om, hvordan du får de bedste madlavningsresultater.

Udvalgte features

🔵 Flot sauterpande med høj kapacitet

🔵 Let rengøring med non stick og maskinopvask

🔵 Moderne Tri-Ply-teknologi

🔵 3 lags-fremstilling for bedre resultater
WMF PermaDur Premium
✅ Bedømt som god af Forbrugerrådet Tænk

WMF PermaDur Premium – bedømt som ”god” af Tænk i test, der anskuer den bedste stegepande WMF PermaDur Premium har været inkluderet i en større stegepandetest udført af det danske forbrugerråd Tænk, hvor formålet har været at finde frem til den bedste stegepande.

I alt 16 forskellige produkter fra flere mærker er blevet testet, og alle disse kommer med non stick-belægning. Tænk har vurderet alle 16 modeller ud fra specifikke kriterier, som blandt andet inkluderer kvaliteten af non stick-belægningen, varmefordelingen og holdbarheden. Baseret på scorerne på disse parametre, er en endelig bedømmelse blevet givet, og for WMF Permadur Premiums vedkommende lyder det, at den vurderes som værende ”god”. Faktisk er her tale om en ren topscorer, der bliver nummer 2 i den omfattende test. Derfor skal du købe denne model:

🔴 God bedømmelse hos forbrugerrådet Tænk

🔴 Med Triple Layer non stick-belægning

🔴 Kompatibel med alle komfurer

Triple Layer non stick og kan anvendes til alle typer af komfurer WMF PermaDur Premium er skabt af det verdenskendte WMF, der fremstiller køkkenprodukter af høj kvalitet. Denne variant kommer i en god størrelse med en diameter på 28 centimeter, og dermed kan man tilberede store portioner ad gangen.

Panden er flot og enkel i et simpelt design og bør især fremhæves for at være kompatibel med alle typer af komfurer – det gælder både induktion, el og gas. Herudover er den udstyret med den unikke Triple Layer PermaDur-belægning, som tjener flere formål: Blandt andet er der behov for mindre fedtstof, og mad og madrester brænder ikke så let på, mens rengøringen bliver lettere. Modellen tåler derudover tilberedning i ovn op til 70 grader, og men den tåler ikke opvask i maskine.

Fornem andenplads, ifølge brugerne WMF PermaDur Premium er som nævnt blevet testet af de danske eksperter fra forbrugerrådet Tænk i en stor stegepande test. For at finde frem til den bedste stegepande er 16 modeller blevet bedømt, og eksperterne vurderer, at denne WMF-variant skal tildeles testens andenplads. Grunden til den flotte placering er blandt andet, at den har en rigtig god varmefordeling og holdbarhed. Den føles nemlig meget robust i designet og brugen. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker høj kvalitet og en unik Triple Layer non stick-belægning.

Udvalgte features

🔵 Enkel og flot

🔵 Kvalitetsmærke

🔵 Triple Layer non stick

🔵 Kan anvendes til komfurer med el, gas eller induktion
WMF PermaDur Premium Stegepande 28.0cm
WMF PermaDur Premium Stegepande 28.0cm

Grydeguru.dk

570 kr.
Inkl. fragt: 570 kr.
Til butik
MagasinOnlineshop
650 kr.
Inkl. fragt: 682 kr.
Til butik
Kramogkanel
700 kr.
Inkl. fragt: 700 kr.
Til butik
Nordic Nest DK
700 kr.
Inkl. fragt: 700 kr.
Til butik
Bolig-kilden.dk

800 kr.
Inkl. fragt: 800 kr.
Til butik

i samarbejde med PriceRunner
Tefal Extra Junior
✅ Bedst i test hos Expertreviews.co.uk

Tefal Extra Junior – bedst i test hos Expertreviews.co.uk Tefal Extra Junior har været inkluderet i en større stegepande test udført af det store britiske testmagasin Expertreviews.co.uk, som løbende tester forskellige forbrugerprodukter til hjemmet. I denne omgang er 8 af de bedste pander på markedet blevet afprøvet og vurderet ud fra specifikke parametre. Her er tale om modeller fra forskellige mærker og prisklasser, og hver især er de blevet testet og bedømt ud fra parametre såsom pris, design, funktionalitet, anvendelighed, kvalitet og features.

De britiske eksperter er meget imponerede over denne Tefal-variant – faktisk så meget at de udråber den til testvinder, der virkelig leverer en høj kvalitet. Derfor skal du købe denne model:

🔴 Testvinder hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

🔴 Lav pris

🔴 Thermo Spot-indikation

Prisvenlig og med unik Thermo Spot Tefal Extra Junior er en flot og enkel stegepande, der forhandles til en rigtig fornuftig pris. Den er budgetvenlig, og det gør den tilgængelig for alle typer af forbrugere. Den er skabt af mærket Tefal, der er kendt for at producere kvalitetsprodukter. Det gælder også for denne variant, der er fremstillet i anodiseret aluminium, hvilket giver en øget tykkelse af overfladen på metaldelene. Det betyder blandt andet, at den varmer hurtigt op og giver en jævn fordeling af varmen – dermed tilføjer yderkanterne samme mængde varme til fødevarerne som inde i midten.

En detalje, der er værd at fremhæve, er dens Thermo Spot-markering, som selv indikerer, når den optimale temperatur er nået. Herudover findes der en non stick-belægning, som sørger for, at maden ikke så let brænder på eller sætter sig fast, og på grund af denne bliver rengøringen lettere – der er her intet behov for at sætte panden i blød eller skrubbe hårdt for at fjerne snavs. Håndtaget er dertil ergonomisk designet for et godt greb, og diameteren ligger på 30 centimeter. Dermed er kapaciteten høj.

Særdeles gode features, ifølge eksperterne Tefal Extra Junior er blevet testet af de britiske eksperter fra testmagasinet Expertreviews.co.uk, som er meget imponerede. Derfor tildeles den stemplet som testvinder over 7 konkurrenter i testen for at finde den bedste stegepande. Eksperterne har mange roser til overs for denne variant, som først går på den lave pris. Herudover fremhæves også Thermo Spot indikatoren, som selv kan fortælle, når den ideelle stegetemperatur er nået, plus non stick belægningen.

Expertreviews.co.uk påpeger yderligere, at den er ligeså smart udvendig som indvendig med en stærk aluminiums-krop og et håndtag med ergonomisk soft-grip. Derudover roses den høje temperatur-resistenthed, idet den kan tåle varme op til 175 grader. Som en vigtig detalje nævnes, at Tefal Extra Junior er ideel til gas- og el-komfurer, men ikke til induktion. Al rosen sammenfattes således: ”Despite its bargain price, the Tefal Extra pan is far more than cost-effective”. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker en prisvenlig stegepande, der kommer med en intelligent indikator for varme og god varmefordeling.

Udvalgte features

🔵 Anodiseret aluminium

🔵 Jævn fordeling af varme

🔵 Hurtig opvarmning

🔵 Thermo Spot-indikator
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
[cdon.com] 0,00 Kr. 0,00 Kr. 179,00 Kr.
Læs mere
Scanpan Classic Stegepande
✅ Nomineret til bedste stegepande hos T3.com

Scanpan Classic Stegepande – Nomineret til bedste stegepande hos T3.com Scanpan Classic Stegepande er blevet testet af det britiske teknologimagasin T3.com i en stegepande test, hvor flere forskellige modeller er blevet vurderet. Dette magasin har fokus på teknologi og bringer både nyheder og viden om den teknologiske udvikling, og det inkluderer også tests af diverse elektroniske forbrugerprodukter.

Eksperterne har i denne stegepande test afprøvet de udvalgte produkters funktionalitet, anvendelighed, duelighed, rengøring og non stick-belægning samt set nærmere på design og pris. Læg mærke til at der kun er medtaget produkter med non stick-belægning. Ud fra disse kriterier er hver af varianterne blevet bedømt, og det gælder også for denne Scanpan Classic-model.

Eksperterne er generelt rigtig glade for den, og derfor opnår den flotte kommentarer og en god placering mellem de 13 bedste stegepander på markedet. Derfor skal du købe denne model:

🔴 Blandt de 13 bedste stegepander hos det britiske teknologimagasin T3.com

🔴 Kemikaliefri

🔴 Belægning i keramisk titanium med non stick

Miljøvenlig og kan tåle metalredskaber Scanpan Classic Stegepande har en lidt mindre kapacitet end flere af konkurrenterne, men denne kommer stadig med en diameter på 24 centimeter. Den er flot og enkel i udtrykket, men er skabt med miljøvenlighed i fokus: Den er nemlig fremstillet i PFOA-frit aluminium med Green Tek, der gør produktet fri for kemikalier.

Dertil er modellen meget robust og holdbar, og det gælder tillige for non stick-belægningen af keramisk titanium, der tåler alle former for redskaber – inklusiv dem af metal. Denne belægning har også den fordel, at der ikke kræves nær så meget fedtstof som ellers. Stegepanden er kompatibel med el- og gaskomfurer, men ikke induktion, og den er ovnfast samt kan klare temperaturer op til 260 grader. Rengøring i opvaskemaskine frarådes.

Flot letvægtspande, der er nem at håndtere, ifølge eksperterne Scanpan Classic Stegepande er som nævnt blevet testet af det britiske teknologimagasin T3.com, som nominerer denne model til at være en af de 13 bedste på markedet. Kortfattet opsummeres den med følgende bemærkninger: ”Lightweight, non stick, and good-looking to boot”. Eksperterne har rigtig mange roser til overs for dette produkt, og de går derfor blandt andet på, at den har et flot udseende og en lav vægt. Det forklares, at den lave vægt gør den ideel til især pandekager, og den føles ”light as a feather”.

Herudover kommenterer eksperterne, at den er meget let at håndtere, og dens ”stay cool” håndtag ser både flot ud, og så brænder man sig ikke. Yderligere fremhæves det, at den kommer med god non stick, og så er denne belægning så robust, at den kan anvendes med alle typer af redskaber – også af metal. Den kommer tillige med Green Tek, som betyder, at den er fri for kemikalier, og den er samtidig ovnfast og kan tåle op til 260 grader. T3.com nævner kun et enkelt minus – nemlig prisen, som de synes er noget høj. Denne variant vil være et godt valg, hvis du ønsker et miljøvenligt valg, der er kemikaliefrit og med en non stick-belægning af keramisk titanium.

Udvalgte features

🔵 Flot og enkel

🔵 Miljøvenlig og kemikaliefri

🔵 Redskaber af metal kan anvendes

🔵 Keramisk titaniums-belægning med non stick
Scanpan Classic Stegepande 28.0cm
Scanpan Classic Stegepande 28.0cm

Kramogkanel

300 kr.
Inkl. fragt: 300 kr.
Til butik
TrendyLife
300 kr.
Inkl. fragt: 330 kr.
Til butik
Shoptilbud.dk
300 kr.
Inkl. fragt: 330 kr.
Til butik
Kop&Kande
350 kr.
Inkl. fragt: 350 kr.
Til butik
Damborg.dk

400 kr.
Inkl. fragt: 440 kr.
Til butik

i samarbejde med PriceRunner
Kilder og referencer

Her kan du finde information og links til de undersøgelser, vi har anvendt i vores stegepande test:

Brugeranmeldelser Ikke alle modellerne er blevet testet af eksperter. I stedet har vi set nærmere på, hvad forbrugerne mener i diverse brugeranmeldelser angående et par af produkterne.

Onyx

Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Wok Pande hos Onyxcookware.dk.

Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Stegepande hos Onyxcookware.dk

Læs mere om brugernes erfaringer med ONYX Sauterpande hos Onyxcookware.dk

Det danske forbrugerråd Tænk Det danske forbrugerråd Tænk beskæftiger sig med adskillige sider af danskernes forbrugerliv, og det inkluderer blandt andet omfattende tests af forbrugerprodukter. I denne omgang drejer det sig om en test af stegepander med non stick-belægning. I denne test indgår flere af artiklens produkter. Du kan læse hele testen på hjemmesiden, men vær opmærksom på at her er tale om en betalingstest. Det betyder, at fuld adgang kræver abonnement. Man kan dog også købe sig adgang til testene enkeltvis.

Expertreviews.co.uk Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske forbrugerprodukter, som den almindelige forbruger har brug for i hverdagen. I denne omgang har Expertreviews.co.uk foretaget en test for at finde frem til den bedste stegepande på markedet, og modellen Tefal Extra Junior indgår i denne test. Du kan læse testen i fuld længde hos Expertreviews.co.uk.

T3.com T3.com er et britisk teknologimagasin, der skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det en stegepande test af de bedste non stick-varianter på markedet. Modellen Scanpan Classic Stegepande er inkluderet i denne test. Du kan læse mere om testen hos T3.com.
FAQ – alt det du skal vide om den bedste stegepande
🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny stegepande?

Når du skal finde den bedste stegepande til dine behov, vil det være fordelagtigt at søge råd i en professionel stegepande test – dem, vi har anvendt, kan du finde links til i afsnittet Kilder og referencer.
🧐 Kan jeg anvende redskaber af metal, hvis min stegepande har non stick-belægning?

Modellerne i denne stegepande test artikel kommer med non stick-belægning, hvilket betyder, at maden ikke så let sætter sig fast. Denne belægning kan være lidt følsom, og derfor vil redskaber af træ, silikone eller plastik ofte være de mest sikre. Metalredskaber derimod kan i visse tilfælde ødelægge belægningen, hvis man ikke er forsigtig. Flere af varianterne i artiklen er dog skabt til også at blive anvendt med redskaber af metal.
🤓 Hvordan passer jeg bedst på min stegepande?

Stegepandens levetid forlænges, hvis du vasker den op i hånden i stedet for i opvaskemaskinen, og hvis du ikke udsætter den for alt for høje temperaturer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *