En terrassevarmer er genial, hvis man vil være sikker på at kunne holde varmen på terrassen om sommeren eller hvis man vil forlænge sommeren på terrassen.

Der er mange forskellige terrassevarmere på markedet, og derfor kan det være svært at finde frem til, hvilken terrassevarmer der er den rette.

[lwptoc]

Det problem vil vi dog gerne hjælpe dig med, og derfor har vi samlet fem gode bud på terrassevarmere her på denne side. Når man skal have en terrassevarmer, har man mulighed for at vælge mellem el og gas, og de har hver især forskellige fordele.

En elektrisk terrassevarmer kommer i forskellige varianter. Du kan få en med infrarøde varmelamper, som sender infrarøde stråler ud fra den røde lampe, og det varmer genstande eller personer op, som rammes af lyset.

Det smarte ved denne slags er, at terrassevarmeren ikke bruger kræfter på at varme luften. Den anden slags er halogenvarmere, som fungerer på samme både som infrarøde terrassevarmere, men som til gengæld bruger dobbelt så mange watt, da den også bruger energi på at lyse fremfor kun at varme.

Den sidste er en reflektorvarmer, som er en forvokset brødrister. Den sender varme ud fra et varmelegeme, men bruger også varme på at varme luften op, og derfor et dyrt alternativ som terrassevarmer.

Terrassevarmere drevet af gas er de mest klassiske.

Når gassen brændes varmes cylinderen omkring gasbrænderen, og med en hætte ovenpå, reflekteres varmen ned og udad, og dermed spredes varmen jævnt i en cirkel.

Det betyder, at denne terrassevarmer helst, skal placeres i midten af menneskemængden, og at den kun kan bruges udendørs.

5 bud på gode terrassevarmere til dig

Solamagic 2000 eco+ pro arc

Denne terrassevarmer er I særdeles høj kvalitet. Solamagics udnikke opvarmningssystemer er baseret på de mest miljøvenlige infrarøde teknologier, som sikrer en billig og effektiv varme. Denne 2000 eco+ pro arc version har en energiudnyttelse på hele 94,8 procent, og det betyder, at næsten alt den energi, som terrassevarmeren forbruger omdannes til varme. Den høje ydeevne og det lave energiforbrug medvirker til minimal miljøbelastning, og den er derfor det oplagte valg, hvis man gerne vil skåne miljøet i sit valg af terrassevarmer.
[REXULTZ id=”1651″] Produkterne fra Solamagic, herunder den smarte 2000 eco+ pro arc terrassevarmer, er innovative og særdeles energieffektive, og så har de en høj sikkerhedsklasse, samtidig med, at de er brugerevenlige og nemme at bettjene og opsætte. Denne terrassevarmer kan opsættes flere forskellige steder, og du kan f.eks. montere den på væggen, i loftet, under markiser eller på det speciallavede stativ fra Solamagic. Denne terrassevarmer kan opvarme 17 kvadratmeter, og dækker derfor et stort areal.

Hortus el-terrassevarmer 500/1000/1500 watt – bedste og billigste testvinder

El-terrassevarmeren fra Hortus kan fås med forskellige ydeevne, alt efter hvor meget varme du har brug for. Du kan derfor vælge mellem 500, 1000 og 1500 watt. Terrassevarmeren er blevet kåret som testvinder af PriceRunner, og så har den fået 4,5 ud af fem mulige stjerner. Den bliver i høj grad rost for sin effektivitet og brugervenlighed, og den er derfor et populært valg blandt forbrugerne.

Denne terrassevarmer har en god rækkevidde, og kan varme op til tre meter væk. Den gode rækkevidde skyldes primært det højteknologiske tuberør, som terrassevarmeren er udstyret med. Det er ikke kun effektiviteten, som gør denne terrassevarmer til et godt valg. Den er samtidig meget holdbar, og lysrøret, som medfølger, har en levetid på mindst 5000 timer. Denne terrassevarmer hænges på væggen og bør mindst hænges 180 centimeter over jorden, for at give den optimale effekt. Den kan nemt opvarme 9 kvadratmeter og koster kun få kroner at bruge i timen. Det er altså et godt valg, hvis man ønsker at forlænge sommeraftenerne på terrassen med en god terrassevarmer.

Burda infrarød terrassevarmer Term 2000 Ip67 antracit

Den tredje terrassevarmer, som vi vil præsentere jer for, er Burda Infrarød terrassevarmer Term 2000 Ip67 i en fin atracitgrå farve. Denne terrassevarmer er en solid terrassevarmer, som er udviklet med fokus på detaljen. Producenten er kendt for deres evne til at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, som leveres i flotte designs.

Denne terrassevarmer er førende indenfor infrarød kortbølge teknologi, og virksomheden har udviklet terrassevarmere gennem 25 år. Denne terrassevarmer er vandtæt, og den kan derfor bruges udendørs også i dårligt vejr. Denne terrassevarmer er altså et virkelig godt valg, hvis du vil forlænge sommeraftnerne og sikre et dejligt og lunt område på din terrasse.

Terrassevarmeren er udstyret med et højkvalitets varmerør, som leverer optimal varme i koldt vejr. Den har en høj levetid på op til 5000 timer, og det elegante design gør den diskret, og sikrer, at den kan passe ind på de fleste terrasser. Her har vi præsenteret den i grå, men du kan ligeledes få denne terrassevarmer i hvid, alufarvet og sort – ligesom man kan få den designet i en valgfri RAL-farve mod ekstra betaling.

Solamagic Basic+ 1400 terrassevarmer

Denne terrassevarmer/varmelampe fra Solamagic er virksomhedens mest prisstærke terrassevarmer, som stadig sikrer en god varmeeffekt udover det sædvanlige. Varmelampen er udviklet med den patenterede HeLeN IR-teknologi og med den unikke W-reflektor, skaber den en stor varmeeffekt. Hvis dit valg falder på denne, terrassevarmer får du en solid og effektiv terrassevarmer, som kan opvarme et areal på 12 kvadratmeter og som samtidig er vejrbestandig og kan tåle forskellige klimaer.

Solamagic kalder deres Basic+ varmelamper for deres prisstærke varmelamper, hvor man får stor varmeeffekt, unik teknologi og en markant reducering af generende røde restlys, som sikrer, at omgivelserne ikke bades i lysudfaldet. Denne terrassevarme er stærk og passer ind på de fleste terrasser. Som navnet angiver har denne varmelampe/terrassevarmer en effekt på 1400 watt og så har den en høj sikkerhedsklasse. Du kan installere denne varmelampe på væggen, på loftet eller stillet den på et fritstående stativ, som er beregnet til formålet.

Solamagic Premium+ 2000 LEDPRO ARC Terrassevarmer

Denne terrassevarmer er blandt de dyreste på markedet, men til gengæld får man også en terrassevarmer-/varmelampe i særdeles høj kvalitet. Ifølge Solamagic selv er denne terrassevarmer, den bedste varmelampe. Den er fjernbetjent og har en integreret varme- og lysregulering, og så dækker den et areal på op til 17 kvadratmeter. Denne varmelampe er virksomheden mest innovative varmelampe, som har en teknologi, der sikrer en ekstra høj varmegengivelse uden rødligt restlys. Denne varmelampe giver dig mulighed for at skrue op og ned for både varme og lys, præcis som du vil. Det betyder, at du selv kan vælge om lyset skal være varmt og hyggeligt, eller om du har brug for et mere klart og hvidt skær. Varmen kan du regulere fra 500 til 2000 watt.

Denne varmelampe er til dig der ønsker selv at kunne bestemme varmeniveauet, lysniveauet og til dig som ønsker en terrassevarmer, i særdeles høj kvalitet. Denne varmelampe kan let monteres på væggen eller loftet, og så er den vejrbestandig, da den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål. Denne terrassevarmer er uden tvivl blandt de allerbedste på markedet, og den giver dig alt det, som du har brug for i en varmelampe. Denne infrarøde terrassevarmer vil uden tvivl bringe meget glæde, og så er den blandt de bedste terrassevarmere i test.

FAQ

Hvor mange watt bør en terrassevarmer have?

Hvor mange watt en terrassevarmer bør have afhænger af hvor meget varme du forventer, at den skal kunne afgive. Jo højere effekt (jo flere watt), jo mere varme kan terrassevarmeren afgive. Elektriske varmelamper kan typisk fås med alt fra 500 til 2500 watt, og hvilken du skal vælge afhænger blandt andet af montagehøjden, arealet der skal opvarmes og hvor meget kulde der trækker ind på din terrasse i form af vind. Hvis du ved, at du kun skal bruge din varmelampe eller terrassevarmer i sommermånederne, kan du roligt vælge en med lidt færre watt, mens du bør vælge en mere kraftig, hvis du også vil have glæde af den om vinteren. Når du kigger på hvor stort et areal terrassevarmeren kan dække, så vil du opleve, at de fleste varmelamper på 1400 watt kan dække 14 kvadratmeter og i øvrigt ikke bør hænges højere end ca. 2 meter. Hvis du vælger en 2000 watt, kan den dække op imod 17 kvadratmeter og hænges lidt højere. En 2500 watt terrassevarmer kan dække op til 19 kvadratmeter, og kan sagtens placeret i tre meters højde uden at miste sin effekt. Hvor meget din terrassevarmer kan opvarme afhænger ikke kun af mængden af watt, men også af størrelse, placering og udformning, som alle har betydning for dens virkning. Derfor kan det være en god idé at undersøge grundigt, hvad de forskellige terrassevarmere kan og ikke kan, inden man vælger hvilken terrassevarmer man ønsker.

Hvorfor købe en infrarød terrassevarmer?

Denne type af terrassevarmere vinder større og større indpas rundt omkring, og det er der flere gode grunde til. Der er flere fordele ved at vælge en infrarød terrassevarmer, og her får du nogle af de grunde der er til, at flere og flere vælger denne type. Først og fremmest, så er den billig i drift. Rigtig mange infrarøde terrassevarmere, koster kun få kroner i timen at holde kørende og der er en stor energibesparelsen sammenlignet med gas eller halogen. En anden grund til at vælge en infrarød terrassevarmer er, at den er miljøvenlig. Denne terrassevarmer bruger ikke energi på at lyse, og langt størstedelen af strålerne bliver brugt på at varme op. Andre gode grunde til at vælge en infrarød terrassevarmer er, at den hverken larmer eller lugter, og det gør det særdeles behageligt at have netop denne slags terrassevarmer hængende. En infrarød terrassevarmer kan desuden bruges indendørs og så varmer den ekstremt hurtigt, hvilket også betyder, at du ikke behøver tænde den før du skal benytte dig af den varme, som den frigiver. Sidst men ikke mindst, så har infrarøde terrassevarmere et behageligt lys, modsat andre terrassevarmere, der har et meget hårdt og koldt lys. Det behagelige orangerøde skær kan medvirke til en hyggelig stemning på terrassen i stedet for at lyse op med en ubehagelig hvid farve.

Hvor højt bør en terrassevarmer hænge?

Hvor højt en terrassevarmer bør hænge afhænger blandt andet af, hvor mange watt den har. Det afhænger desuden af designet, da der er forskel på, hvordan terrassevarmeren bør monteres. Hvis du vælger, din terrassevarmer med gas, vil den stå på jorden, og være lavet i den højde der giver mening. Vælger du derimod en af de mange eldrevne terrassevarmere med f.eks. infrarødt lys, så afhænger det af dens udformning og effekt. Har du en terrassevarmer med mange watt bør den hænge højere end en terrassevarmer med færre watt. En 1400 watt terrassevarmer bør hænge i ca. 2 meters højde, mens en 2500 watt terrassevarmer, bør hænge i ca. 3 meters højde. Du bør altså også tage udgangspunkt i, hvor du vil hænge din terrassevarmer, når du skal vælge hvilken effekt varmelampen skal have.

Du kan få terrassevarmere der skal hænges i loftet, terrassevarmere der kan hænges på væggen og terrassevarmere der monteres på et stativ. Mange synes, at det er smart, at de kan hænge, deres terrassevarmer over bordet fra loftet, mens det for andre giver mere mening, at den hænges på væggen f.eks. over en bænk. For andre giver det god mening, at de kan rykke, deres terrassevarmer rundt og er det tilfældet, er det en god idé at vælge en terrassevarmer på et stativ. Mulighederne er mange, og man bør vælge den løsning, som passer bedst ind på ens egen terrasse.

Hvor placeres en terrassevarmer?

I forhold til hvor en terrassevarmer placeres, så afhænger det som tidligere nævnt af, hvilken slags terrassevarmer, man har købt. Har man købt en terrassevarmer, der skal hænge på væggen, skal man finde et sted, hvor den kan det. Har man valgt en der skal hænge i loftet, så er den formodentligt beregnet til en udestue eller overdækket terrasse, hvor man ønsker at skabe lidt ekstra varme. Du kan desuden få flytbare terrassevarmere, som kan placeres efter behov. I forhold til hvor langt væk fra der hvor man vil sidde, man skal placere terrassevarmeren, så afhænger det af dens effekt. Jo flere watt lampen i terrassevarmeren har, jo længere væk kan den placeres og fortsat have en god varmeeffekt. En 1400 watts terrassevarmer med infrarødt lys kan placeres i to meters højde og stadig have en god effekt, mens en 2500 watts terrassevarmer, kan placeret helt oppe i tre meters højde. Jo større effekt terrassevarmeren har, jo større et areal kan den desuden opvarme. Det bør man derfor også tænke over, når man placerer sin terrassevarmer. Det er desuden vigtigt, at man ikke placere terrassevarmeren, så den kan opvarme noget, som der kan antændes. Det er et sikkerhedsmæssigt aspekt, som man også bør tænke over.

Hvor mange watt bør en terrassevarmer have?

Hvor mange watt en terrassevarmer bør have afhænger af hvor meget varme du forventer, at den skal kunne afgive. Jo højere effekt (jo flere watt), jo mere varme kan terrassevarmeren afgive. Elektriske varmelamper kan typisk fås med alt fra 500 til 2500 watt, og hvilken du skal vælge afhænger blandt andet af montagehøjden, arealet der skal opvarmes og hvor meget kulde der trækker ind på din terrasse i form af vind. Hvis du ved, at du kun skal bruge din varmelampe eller terrassevarmer i sommermånederne, kan du roligt vælge en med lidt færre watt, mens du bør vælge en mere kraftig, hvis du også vil have glæde af den om vinteren. Når du kigger på hvor stort et areal terrassevarmeren kan dække, så vil du opleve, at de fleste varmelamper på 1400 watt kan dække 14 kvadratmeter og i øvrigt ikke bør hænges højere end ca. 2 meter. Hvis du vælger en 2000 watt, kan den dække op imod 17 kvadratmeter og hænges lidt højere. En 2500 watt terrassevarmer kan dække op til 19 kvadratmeter, og kan sagtens placeret i tre meters højde uden at miste sin effekt. Hvor meget din terrassevarmer kan opvarme afhænger ikke kun af mængden af watt, men også af størrelse, placering og udformning, som alle har betydning for dens virkning. Derfor kan det være en god idé at undersøge grundigt, hvad de forskellige terrassevarmere kan og ikke kan, inden man vælger hvilken terrassevarmer man ønsker.

Hvorfor købe en infrarød terrassevarmer?

Denne type af terrassevarmere vinder større og større indpas rundt omkring, og det er der flere gode grunde til. Der er flere fordele ved at vælge en infrarød terrassevarmer, og her får du nogle af de grunde der er til, at flere og flere vælger denne type. Først og fremmest, så er den billig i drift. Rigtig mange infrarøde terrassevarmere, koster kun få kroner i timen at holde kørende og der er en stor energibesparelsen sammenlignet med gas eller halogen. En anden grund til at vælge en infrarød terrassevarmer er, at den er miljøvenlig. Denne terrassevarmer bruger ikke energi på at lyse, og langt størstedelen af strålerne bliver brugt på at varme op. Andre gode grunde til at vælge en infrarød terrassevarmer er, at den hverken larmer eller lugter, og det gør det særdeles behageligt at have netop denne slags terrassevarmer hængende. En infrarød terrassevarmer kan desuden bruges indendørs og så varmer den ekstremt hurtigt, hvilket også betyder, at du ikke behøver tænde den før du skal benytte dig af den varme, som den frigiver. Sidst men ikke mindst, så har infrarøde terrassevarmere et behageligt lys, modsat andre terrassevarmere, der har et meget hårdt og koldt lys. Det behagelige orangerøde skær kan medvirke til en hyggelig stemning på terrassen i stedet for at lyse op med en ubehagelig hvid farve.

Hvor højt bør en terrassevarmer hænge?

Hvor højt en terrassevarmer bør hænge afhænger blandt andet af, hvor mange watt den har. Det afhænger desuden af designet, da der er forskel på, hvordan terrassevarmeren bør monteres. Hvis du vælger, din terrassevarmer med gas, vil den stå på jorden, og være lavet i den højde der giver mening. Vælger du derimod en af de mange eldrevne terrassevarmere med f.eks. infrarødt lys, så afhænger det af dens udformning og effekt. Har du en terrassevarmer med mange watt bør den hænge højere end en terrassevarmer med færre watt. En 1400 watt terrassevarmer bør hænge i ca. 2 meters højde, mens en 2500 watt terrassevarmer, bør hænge i ca. 3 meters højde. Du bør altså også tage udgangspunkt i, hvor du vil hænge din terrassevarmer, når du skal vælge hvilken effekt varmelampen skal have. Du kan få terrassevarmere der skal hænges i loftet, terrassevarmere der kan hænges på væggen og terrassevarmere der monteres på et stativ. Mange synes, at det er smart, at de kan hænge, deres terrassevarmer over bordet fra loftet, mens det for andre giver mere mening, at den hænges på væggen f.eks. over en bænk. For andre giver det god mening, at de kan rykke, deres terrassevarmer rundt og er det tilfældet, er det en god idé at vælge en terrassevarmer på et stativ. Mulighederne er mange, og man bør vælge den løsning, som passer bedst ind på ens egen terrasse.

Hvor placeres en terrassevarmer?

I forhold til hvor en terrassevarmer placeres, så afhænger det som tidligere nævnt af, hvilken slags terrassevarmer, man har købt. Har man købt en terrassevarmer, der skal hænge på væggen, skal man finde et sted, hvor den kan det. Har man valgt en der skal hænge i loftet, så er den formodentligt beregnet til en udestue eller overdækket terrasse, hvor man ønsker at skabe lidt ekstra varme. Du kan desuden få flytbare terrassevarmere, som kan placeres efter behov. I forhold til hvor langt væk fra der hvor man vil sidde, man skal placere terrassevarmeren, så afhænger det af dens effekt. Jo flere watt lampen i terrassevarmeren har, jo længere væk kan den placeres og fortsat have en god varmeeffekt. En 1400 watts terrassevarmer med infrarødt lys kan placeres i to meters højde og stadig have en god effekt, mens en 2500 watts terrassevarmer, kan placeret helt oppe i tre meters højde. Jo større effekt terrassevarmeren har, jo større et areal kan den desuden opvarme.

Det bør man derfor også tænke over, når man placerer sin terrassevarmer. Det er desuden vigtigt, at man ikke placere terrassevarmeren, så den kan opvarme noget, som der kan antændes. Det er et sikkerhedsmæssigt aspekt, som man også bør tænke over.