Se de 5 bedste hængekøjer til haven

Denne artikel er senest opdateret den 30/05/2022 af admin

En hængekøje kan være virkelig hyggelig at have hængende i haven, da den kan være et godt afbræk fra hverdagen, hvor man kan hænge under træerne og slappe af.

Den danske sommer er helt oplagt til at bruge mange timer ude, og her kan en hængekøje give dig en god mulighed for afslapning ude i haven. I gamle dage var hængekøjer noget man hængte op imellem to træer, men i dag kan man få mange smarte hængekøjer på stativ, som gør, at man ikke behøver at have to træer tæt på hinanden, for at kunne have en hængekøje.

Det giver altså flere mennesker mulighed for at have en hængekøje i haven, som indgyder til hygge og afslapning.

En hængekøje er et godt sted, hvor man kan ligge og nyde solen og slappe af på en god dansk sommerdag. Der er forskellige ting, som du bør tænke over, når du skal vælge hvilken hængekøje du gerne vil have.

• Hvilken størrelse skal hængekøjen have? Skal der bare kunne være en person i hængekøjen, behøver den ikke være voldsom stor. Skal der derimod være to, så har du brug for mere plads. Det er et parameter, som du bør tænke over, når du skal vælge den rette hængekøje.

• Hvor meget må hængekøjen koste? Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og derfor skal du gøre op med dig selv, hvor meget du vil bruge på en hængekøje. Prisforskellen er stor, og så skal du være opmærksom på, at prisen kan afhænge af om alt udstyr medfølger eller om det skal købes ved siden af.

• Hvilket materiale skal den være i? Vil du gerne kunne have hængekøjen ude i alt slags vejr og skal den også kunne bruges om vinteren, skal du vælge et mere slidstærkt materiale. Du bør altså altid overveje, hvilket behov du har, når du skal vælge den rette hængekøje.

Nedenfor finder du fem gode bud på hængekøjer, som kan skabe rigtig meget hygge i haven, hvor du kan tage en slapper under sommersolen.

Cobana Hammock hængekøje

Denne lækre hængekøje er lavet med et forbedret stel i aluminium, som er let og rustfrit, og derfor let at flytte rundt i haven. Hængekøjen er hele vejen igennem designet i kvalitetsmaterialer, og den er designet, så den kan bruges udenfor hele sommeren. Denne hængekøje kan hænge ude i alt slags vejr, da Cobana-stoffet, som er brugt, er vandafvisende.

Cobana Hammock

Det er samtidig lysægte, som betyder, at det kan tåle solens stråler i timevis. Denne stoftype bliver desuden ikke jordslået, når den bliver fugtig, og derfor skal man ikke bekymre sig omkring regn og dug, når denne hængekøje hænger udenfor.

Hængekøjen er syet i en ergonomisk form, så alu-stængerne sikrer at køjen holder formen. Dens udformning giver en fantastisk komfort ved brug og den er superbehagelig at slænge sig i.

En af de store højdepunkter ved denne hængekøje er dens flotte design. De smukke detaljer gør, at du vil glæde dig over at have denne smukke hængekøje stående i haven. De smukke håndsyede hørsting giver designet den sidste kant og en fin detalje.

Fatboy hængekøje – Det bedste valg til hele familien

En Fatboy hængekøje er et rigtig godt bud, hvis du ønsker en behagelig hængekøje, som også fås, hvor man kan være to personer i den på samme tid. Det komplette sæt med både hængekøje og stativ gør, at Fatboy-hængekøjen er det perfekte valg til de fleste placeringer. Du kan stille denne hængekøje i både drivhuset, på terrassen, på altanen og i haven lige hvor du ønsker det.

Denne hængekøje indbyder til socialt samvær, da man kan være to personer i den på engang. Det betyder, at du ikke behøver at være alene og ensom i din hængekøje.

Fatboy-hængekøjen er lavet i et flot design, og så er den solid. Den er lavet i et vand- og snavsafvisende polyester, som sættes på en ramme af metal og gummi, som fuldender funktionen af denne hængekøje. Netop fordi denne hængekøje sidder på et stativ, behøver man ikke at have træer eller lignende, som man kan hænge sin hængekøje op i. Hængekøjen er fyldt med fiberfyld, som gør, at den er blød og behagelig at ligge i. Hængekøjen fås i forskellige farver, og du kan derfor få denne hængekøje i en farve, som du synes er flot og passer bedst ind i dit hjem.

Du kan let rengøre denne hængekøje, da den kan tørres af med en fugtig klud, og du må endda gerne bruge lidt neutral sæbe ved aftørring.

Amazonas Summer Set – lækker og flot hængekøje

Denne hængekøje fra Amazonas er et af de billigere valg på markedet og den kan købes måde med og uden stativ. Hængekøjen fra Amazonas er lavet så den kan løfte op til 120 kg, og er klart mest ideel til en person.

Designet på denne hængekøje er meget klassisk, men farverne er livlige og giver en ægte følelse af sommer og glæde.

Det stel som denne hængekøje fås med, er enkelt og stilrent, og denne hængekøje kan passe ind på mindre plads, da den fylder mindre end mange andre hængekøjer med stativ. Hængekøjen er i flotte røde farver, og så er den designet med ekstra bredde, som gør, at den er superbehagelig at være i.

Selvom denne hængekøje er lille, så er den behagelig at være i, og den kan rumme helt op til 120 kg. Man skal derfor ikke bekymre sig omkring, at den ikke kan tåle noget vægt.

Hængekølen er lavet i håndvævet stof, som er i et vejrbestandigt EllTex Materiale, som kan tåle megen slags vejr og hård brug. Hængekøjen er et godt valg, hvis man er på udkig efter en kvalitetshængekøje til en overkommelig pris.

Amazonas Apollo hængekøje med stativ i træ

Denne hængekøje har et helt særligt design med et flot stativ i træ. Samtidig er den lavet i flotte farver, som er kendetegnet ved hængekøjerne fra Amazonas. Amazonas Apollo hængekøjen har som nævnt et stativ der er lavet i træ. Hængekøjen er lavet i et solidt EllTex materiale, som er et miks af bomuld og polyester. Dette materiale er en vejrbestandig blanding, som tåler meget lys uden at falme. Samtidig er materialet blød og behageligt, ligesom den følelse, som du kender fra ren bomuld.

Netop fordi der medfølger et lækkert stativ i træ, kan du placere denne hængekøje præcis hvor du vil, da du ikke behøver bekymre dig om noget at hænge hængekøjen op i. Denne hængekøje kan vaskes i hånden og derefter hænges til tørre. På den måde kan du holde hængekøjen ren, selvom den hænger ude mange dage om året.

Selve stativet på denne hængekøje bør behandles som andet træ. Det betyder, at det er en god idé at behandle træet med træolie med jævne mellemrum. Hvis du vil sikre, at denne hængekøje kan holde i mange år, så bør du tage den ind til efteråret, og kun benytte den i sommerhalvåret.

Denne hængekøje kan tåle en belastning på op til 150 kg, og med til bredde på 140 cm, har du god plads til at placere dig behageligt i hængekøjen. Hængekøjens liggelængde er 210 cm, mens den fulde længde er på 310 cm. Farven i stoffet er slå og hvidstribet, præcis som man kender farverne fra klassisk matrostøj.

Amazonas Koala Børnehængekøje

Hængekøjer til børn er et hit, og det kan være et godt middel til at få sit lille barn til at slappe af. Den praktiske Amazonas Koala hængekøje som er tiltænkt børn i alderen 0-9 måneder, er lavet i et flot og stilrent design, som passer godt ind i babyuniverset.

Denne babyhængekøje kommer med et smart foldbart stativ, og så vejer den næsten ingenting. Det betyder, at den er let at opsætte og nedtage, og du kan gøre det helt uden brug af værktøj. Babyhængekøjen fra Amazonas er derfor nem at tage med på tur, hvad enten du skal på ferie eller i sommerhud. Din baby vil med stor sandsynlighed elske den behagelige vuggen, som denne hængekøje kan give. Den giver en god komfort og tryghed, og samtidig kan den være med til at udvikle balanceevnen hos dit barn, fra et tidligt stadie.

Denne hængekøje passer godt ind i det velkendte nordiske design, og den vil derfor pynte i de fleste skandinaviske hjem med sit smukke design. Stativet til denne hængekøje er lavet i træ, mens selve hængekøjen er lavet i bomuld, som er sundt og godt for dit barn at være i. Du kan desuden maskinvaske denne hængekøje, og det er særligt praktisk, da babyer hurtigt kan gylpe eller lignende, som kan give plamager på hængekøjens fine hvide stof. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at farven er upraktisk, da den er let at rengøre. Denne hængekøje har et liggemål på 110 cm og en bredde på 58 cm. Det betyder, at der er god plads til din baby, som kan ligge trygt og godt i hængekøjen fra Amazonas.

Vælg den rette hængekøje

Når du er på jagt efter en hængekøje, skal du gøre op med dig selv, hvad du har af forventninger. Hvor skal hængekøjen bruges, hvor meget skal den bruges, hvem skal bruge den og hvordan skal den se ud? Hvis man stiller sig selv denne type spørgsmål, er der større sandsynlighed for, at man finder frem til den rette hængekøje.

Ovenfor har du fået fem bud på lækre hængekøjer, som vi anbefaler, da de er i en god kvalitet og funktionelle at bruge. Samtidig er de alle gode bud på flotte designs, som forhåbentligt kan falde i din smag. Vi håber, at du får mange gode timer i din hængekøje, som uden tvivl kan skabe glæde på en varm sommerdag eller til din baby, som har brug for et godt alternativ til en vugge eller barnevogn.

Skriv en kommentar