Bedste kokkeknive – En hurtig guide gennem de bedste køkkenknive

Køkkenudstyr
kokkeknive onyx

Her er seks anbefalinger, der dækker nogle af de bedste kokkekniv i verden idag – hver er produceret af forskellige verdensklasse producenter. Denne korte liste er ikke kun designet til at fremhæve kvalitets køkkenknive, men for at give dig en fornemmelse af, hvad der er derude (og der er meget) Og hjælpe dig med at finde netop den kniv, der passer til dig.

Fremstilling af kvalitets køkkenknive, især hundreder ad gangen, er ingen enkel opgave. Det kræver stål af høj kvalitet, dygtige håndværkere, strenge kvalitetskontrolsystemer og ideelt set dine egne varmebehandlings faciliteter (et meget dyrt forslag). Ikke alle kniv producenter er klar til opgaven, især mange nybegynder firmaer, der springer op som vilde blomster. Køkkenkniv mærkerne på listen ovenfor – Henckels, Wusthof, Messermeister, Global, MAC og Shun – har alle dokumenterede arbejdes processer og livstidsgarantier. Nogle har lavet knive i hundreder af år.

De første tre mærker er centreret i Tyskland, de sidste tre i Japan. Jeg har med vilje kontrasteret tyske kokke knive til japansk for at udsætte dig for de to store tilgange til køkkenkniv fremstilling i verden i dag. De fleste koksknive, du støder på i dag, er enten fra den ene tradition eller den anden eller er en blanding. Hvis du er nysgerrig og vil have mere om dette, skal du klikke på ned på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *